logo

Управляеми Безжични Мрежи

SpotLink проектира и изгражда напълно управляеми безжични мрежи както за бизнеса, така и за дома. Когато за Вас са важни качество, капацитет, сигурност, надеждност и контрол, е време да се обърнете към професионалистите.

Интернет достъпа, който допреди няколко години се считаше за лукс, днес е неотменна част от нашето ежедневие. От компютри, принтери, сървъри и централи в офиса до таблети, телефони, телевизори и мултимедийни устройства в дома, той намира все повече приложения. Тази основна причина и мобилната тенденция правят безпредметно окабеляването за осигуряване на достъп.

Потребителите се сблъскват често със сериозността на предизвикателството за една качествена безжична мрежа в офиса или в дома. В повечето случаи те си купуват един безжичен рутър или ползват услугите на местният интернет доставчик. Обикновенно тези потребители остават разочаровани.

Ние можем да се похвалим със знания и опит в проектирането и изграждането на безжични мрежи. Нашите специалисти се обучават и преквалифицират постоянно, за да бъдат в крак с динамично развиващите се технологии. Оборудването, което ползваме е само от реномирани производители, които са доказали своите продукти на световния пазар. Доверете ни се, за да се радвате на една качествена, сигурна и надеждна мрежа!

Основни характеристики

 • Безжично Покритие и Роуминг

  Като първа стъпка в проектирането, ние правим пълен спектрален анализ на обекта, за да определим типа, местоположението и количеството на нужните безжични устройства и съответно антени за тях. Изграждаме мрежата така, че всяка точка да бъде покрита с достатъчно силен сигнал и устройствата да се движат безпроблемно и непрекъсваемо из цялия обект. Всяка безжична точка за достъп използва последните IEEE802.11 стандарти и единен идентификатор за безпроблемен роуминг.

 • Контрол на Трафика и Управление

  Един от основните и задължителни компоненти на мрежите, които изграждаме е Gateway за контрол на трафика. Ще Ви гарантираме, че скоростта ще бъде равномерно разпределена между всички едновременно свързани устройства и потребители. В допълнение на това, можем да приоритезираме трафика по типа на приложенията. Нашите системи са изключително гъвкави и позволяват да се добавят допълнителни изходящи и входящи точки, без това да нарушава баланса.


 • Сигурност и Надеждност

  Сигурността на системите, които доставяме и изграждаме е изцяло наша грижа. Специалистите ни конфигурират защитни стени, съобразени със свободата и качеството на трафика на потребителите. В допълнение на това можем да предложим филтриран интернет достъп, което се прави на ниво Gateway. От друга страна сигурността на Вашият криптиран трафик в самата мрежа е също гарантирана. Надеждните ни системи се конфигурират с автоматично възстановяване в случай на непредвиден срив.

 • Обучение и Поддръжка

  При предаване на изградената мрежа, предоставяме на клиента техническа документация и извършваме първоначално обучение за работа със системите на компетентните лица. Нашият Helpdesk е на разположение от 9:00 до 22:00 часа 7 дни в седмицата. Ние ще открием и отстраним проблема още преди той да се е отразил на нормалната работа. По желание на клиента можем да изградим мониторингова система, която да следи и докладва постоянно за текущите параметри на мрежата.