logo

Управляеми Безжични Мрежи за Стадиони

Едно голямо открито просранство с хиляди клиентски устройства ползващи безжичен интернет по едно и също време е истинско предизвикателство. Съществуващите безжични или 3/4G мрежи в повечето спортни съоръжения днес не са подготвени да доставят нужният капацитет на такава концентрирана група потребители.

Ние имаме решение за стадиони и спортни зали, което изключително ефикасно се справя с параметри като интерференция, покритие, капацитет, контрол на трафика, роуминг, билинг, и др. Специални антени са способни да концентрират RF сигнала към потребителя, а не към заобикалящите базови станции, които ще видят този сигнал като интерфенция. В комбинация със специализирани устройства отделните компоненти на безжичната мрежа ще доставят оптималният капацитет и качество на Вашите фенове.

Основни Характеристики

 • Инфраструктура

  SpotLink изгражда мрежата с материали и устройства от реномирани и доказани производители. Безжични устройства от Ubiquity, Mikrotik, Ruckus, Motorola; Активно оборудване от Zyxel, Cisco, Mikrotik; Пасивно мрежово оборудване от Seamax, Triton. Ние ще изградим Вашата мрежа така, че да може да се надгражда и обновява с развитието на технологиите в бъдеще. Мрежата Ви ще бъде винаги готова да посрещне фенове от ново поколение.

 • Безжична Мрежа

  Изграждаме мрежата така, че целият обект да бъде покрит с достатъчно силен сигнал. Всяка безжична точка за достъп използва последните IEEE802.11 стандарти и единен идентификатор за безпроблемен роуминг. Взимаме в предвид фактори, като зашумяване, интерференция, бариери, потенциален брой фенове и др. Всичко това постигаме чрез комплексен първоначален и последващ анализ, за да гарантираме желаните покритие, капацитет, и надеждност.


 • Трафик

  Един от основните и задължителни компоненти на мрежите, които изграждаме е Gateway за контрол на трафика. Ще Ви гарантираме, че скоростта ще бъде контролирано разпределена между всички едновременно свързани устройства и потребители. В допълнение на това, приоритезираме трафика по типа на приложенията. Нашите системи са изключително гъвкави и позволяват да се добавят допълнителни изходящи и входящи точки, без това да нарушава баланса.

 • Управление

  Мрежата, която ще изградим за Вас ще бъде напълно управляема и ще имате пълен контрол над нея. Нашите инженери ще обучат Вашият компетентен персонал за работа с административните приложения на мрежата. Ще можете да конролирате права за достъп, приоритети, трафик, съдържание и др. Винаги можете да разчитате и на нашата поддръжка. Helpdesk-а на SpotLink е на разположение от 9:00 до 22:00 часа 7 дни в седмицата.