logo

Управляеми Безжични Мрежи за Ресторанти и Кафета

В последните няколко години безплатният безжичен интернет в обществените заведения се превърна в основно конкурентно предимство. Вече няма клиент, който да не ползва поне едно безжично устройство изискващо интернет връзка. Много хора вече избират заведението, в което ще се нахранят или ще си изпият сутрешното кафе по качеството на предлагания интернет

Ние можем да Ви предложим най различни решения за надежден и качествен Безжичен Интернет във Вашето заведение. От цялостно Хотспот решение интегрирано в един киоск приемащ монети до комплексна мрежа от безжични и управляващи мрежови устройства, ние ще предоставим параметри като качество, капацитет, сигурност, надеждност и контрол. Не само ще се радвате на щастливи и завръщащи се клиенти, но можете да събирате полезна информация за тях чрез Хотспот приложението, като имена, телефони, e-mail-и, както и да рекламирате и събирате лайкове на Вашата социална мрежа.

Основни Характеристики

 • Инфраструктура

  SpotLink изгражда мрежата с материали и устройства от реномирани и доказани производители. Безжични устройства от Ubiquity, Mikrotik, Ruckus, Motorola; Активно оборудване от Zyxel, Cisco, Mikrotik; Пасивно мрежово оборудване от Seamax, Triton. Ние ще изградим Вашата мрежа така, че да може да се надгражда и обновява с развитието на технологиите в бъдеще. Мрежата Ви ще бъде винаги готова да посрещне клиента от ново поколение.

 • Безжична Мрежа

  Изграждаме мрежата така, че целият обект да бъде покрит с достатъчно силен сигнал. Всяка безжична точка за достъп използва последните IEEE802.11 стандарти и единен идентификатор за безпроблемен роуминг. Взимаме в предвид фактори, като зашумяване, интерференция, бариери, потенциален брой клиенти и др. Всичко това постигаме чрез комплексен първоначален и последващ анализ, за да гарантираме желаните покритие, капацитет, и надеждност.


 • Трафик

  Един от основните и задължителни компоненти на мрежите, които изграждаме е Gateway за контрол на трафика. Ще Ви гарантираме, че скоростта ще бъде контролирано разпределена между всички едновременно свързани устройства и потребители. В допълнение на това, приоритезираме трафика по типа на приложенията. Нашите системи са изключително гъвкави и позволяват да се добавят допълнителни изходящи и входящи точки, без това да нарушава баланса.

 • Управление

  Мрежата, която ще изградим за Вас ще бъде напълно управляема и ще имате пълен контрол над нея. Нашите инженери ще обучат Вашият компетентен персонал за работа с административните приложения на мрежата. Ще можете да конролирате права за достъп, приоритети, трафик, съдържание и др. Винаги можете да разчитате и на нашата поддръжка. Helpdesk-а на SpotLink е на разположение от 9:00 до 22:00 часа 7 дни в седмицата.