logo

Управляеми Безжични Мрежи за Публични Места

Паркове, Публични обслужващи места, Конферентни Зали, Театри, Клубове, са все места където съвременното общество прекарва време и има нужда да бъде Online. Вече не можем да разчитаме на бавните и скъпи 3G и 4G връзки, а интернета ни трябва навсякъде. Една модерна община е длъжна да се погрижи за своите граждани и гости на града.

Предлагаме комплексни решения, проектирани да покриват ключови части от града. Всички тези части ще бъдат интегрирани в една обща мрежа с централизирано управление. Освен че Вашите граждани ще бъдат доволни и щастливи, Вие можете да събирате и информация за тях, която да Ви служи за статистически цели. Освен това, песронализираните начални ХотСпот страници могат да съдържат реклами на града и задължителни анкети, които да Ви дадат информация за мнението на обществото по определени важни за Вас въпроси.

Основни Характеристики

 • Инфраструктура

  SpotLink изгражда мрежата с материали и устройства от реномирани и доказани производители. Безжични устройства от Ubiquity, Mikrotik, Ruckus, Motorola; Активно оборудване от Zyxel, Cisco, Mikrotik; Пасивно мрежово оборудване от Seamax, Triton. Ние ще изградим Вашата мрежа така, че да може да се надгражда и обновява с развитието на технологиите в бъдеще. Мрежата Ви ще бъде винаги готова да посрещне общество от ново поколение.

 • Безжична Мрежа

  Изграждаме мрежата така, че целият обект да бъде покрит с достатъчно силен сигнал. Всяка безжична точка за достъп използва последните IEEE802.11 стандарти и единен идентификатор за безпроблемен роуминг. Взимаме в предвид фактори, като зашумяване, интерференция, бариери, потенциален брой потребители и др. Всичко това постигаме чрез комплексен първоначален и последващ анализ, за да гарантираме желаните покритие, капацитет, и надеждност.


 • Трафик

  Един от основните и задължителни компоненти на мрежите, които изграждаме е Gateway за контрол на трафика. Ще Ви гарантираме, че скоростта ще бъде контролирано разпределена между всички едновременно свързани устройства и потребители. В допълнение на това, приоритезираме трафика по типа на приложенията. Нашите системи са изключително гъвкави и позволяват да се добавят допълнителни изходящи и входящи точки, без това да нарушава баланса.

 • Управление

  Мрежата, която ще изградим за Вас ще бъде напълно управляема и ще имате пълен контрол над нея. Нашите инженери ще обучат Вашият компетентен персонал за работа с административните приложения на мрежата. Ще можете да конролирате права за достъп, приоритети, трафик, съдържание и др. Винаги можете да разчитате и на нашата поддръжка. Helpdesk-а на SpotLink е на разположение от 9:00 до 22:00 часа 7 дни в седмицата.