logo

HotSpot Системи

Като лице на професионалните управляеми безжични мрежи, които SpotLink изгражда и за които можете да прочетете в следващата секция, ние предлагаме различни HotSpot решения. Качеството, капацитета, сигурността, надеждността и контрола на мрежите които изграждаме не са достатъчни, когато те се ползват от Ваши гости, клиенти или други външни лица.

Когато една Front-End система, като HotSpot решението се интегрира в една добре изградена управляема безжична мрежа, нещата се получават и Вашите клиенти или гости са доволни. Вариантите, които предлагаме зависят от приложението на системата и изискванията на клиента. Ние инсталираме и конфигурираме HotSpot и Radius сървъри, като предоставяме възможността за напълно персонализирана login страница и настройка на Ваши walled garden страници. Гъвкави сме по отношение на Вашият избор за предоставяне на платен или безплатен достъп за Вашите клиенти или гости. Имаме дори решения като готови стенни монетни апарати, които автоматично генерират ваучъри и контролират достъпа. Можем също така да свържем нашите системи с Вашият Billing, което да допринесе значително за опростяване на услугата и подобряване на външният и вид.

Основни Характеристики

 • Управляема Безжична Мрежа

  Като лидери в областта на безжичните технологии, ние ще изградим вашата мрежа така, че да имате пълно и качествено покритие в целият обект с непрекъсваем роуминг при регистриране от устройство в устройство. Ще инсталираме Gateway за контрол и приоритезиране на трафика, което ще гарантира равномерно и контролирано разпределение на наличният капацитет. Не на последно място ще се погрижим и за сигурността на мрежата, без това да ограничава свободата на достъп извън Вашият контрол.

 • Персонализирано HotSpot Решение

  Прилагайки Hotspot решението на вече изградената от нас безжична мрежа, ние ще се погрижим то да бъде напълно съобразено с вашите изисквания и да съответства на най-добрите световни практики, характеризиращи Вашият бранш. Ние ще Ви предложим подходящите конкретни за Вас варианти и ще Ви дадем възможността да избирате. При всички случай, системата ще бъде професионално изградена и лесна за работа и поддръжка. Добрият HotSPot ще предостави на Вашите клиенти едно приятно изживяване.


 • Оборудване, Надеждност и Обучение

  Оборудването, което ползваме е само от реномирани производители, които са доказали своите продукти на световния пазар. Надеждните ни системи се конфигурират с автоматично възстановяване в случай на непредвиден срив. Нашият Helpdesk е на разположение от 9:00 до 22:00 часа 7 дни в седмицата за поддръжка. Ние ще открием и отстраним проблема още преди той да се е отразил на нормалната работа.

 • Допълнителни екстри на Вашият HotSpot

  - Можете да рекламирате Вашият бизнес чрез безплатна стартова и други страници на Хотспота.
  - Mожем да брандираме страниците по Ваш избор.
  - Можете да събирате данни за Вашите клиенти, които да използвате за Ваши статистически и законосъобразни рекламни практики.
  - Можете да печелите чрез платен достъп.

Приложение на HotSpot мрежите

 • HotSpot за Хотели

  Създайте едно преживяване, за което Вашите гости ще Ви хвалят. Забравете за слабото безжично покритие, недостига на интернет капацитет, сложността включването, честите прекъсвания, несигурната среда и много други неудобства, които сте създавали на Вашите гости. Нашите професионални решения и дългогодишен опит ще Ви гарантират щастливи гости, които ще се завръщат в хотела с усмивка. Последни статистики сочат, че бизнес гостите на хотелите използват средно по 2.8 устройства ползващи интернет и 74% процента от тези гости не се завръщат в хотели, които не задоволяват тези техни нужди.

 • HotSpot за Училища

  Интерктивни онлайн класни стаи, надежден WiFi, който не нарушава учебният процес, контрол над класната стая и учениците, приоритезиран и контролиран интернет трафик, филтриране на съдържанието, са само част от предимствата, които правят нашата услуга водеща в България. Интернет достъпа в училища и библиотеки е вече необходимост със нарастващи изисквания, които могат да бъдат покрити единствено с една професионална платформа, като тази която SpotLink предлага.

 • HotSpot за Кафета и Ресторанти

  В последните няколко години безплатният безжичен интернет в обществените заведения се превърна в основно конкурентно предимство. Вече няма клиент, който да не ползва поне едно безжично устройство изискващо интернет връзка. Много хора вече избират заведението, в което ще се нахранят или ще си изпият сутрешното кафе по качеството на предлагания интернет. Сутрешният вестник днес се чете в web приложение, а важните новини вечер много често се гледат online. Всичко това изисква стабилна, качествена и лесна за управление услуга, която ние можем да Ви предоставим.

 • HotSpot за Стадиони

  Едно голямо открито просранство с хиляди клиентски устройства ползващи безжичен интернет по едно и също време е истинско предизвикателство. Една такава безжична мрежа трябва да се справи с интерференция, покритие, капацитет, контрол на трафика, роуминг, билинг, и др. Ние имаме такова решение, което сме интегрирали успешно зедно с нашите Европейски партньори.

 • HotSpot за Публични Места

  С бързият растеж на IT сектора, съвременните крайни устройства стават все по бързи, а приложенията изискват все по-голяма скорост. Вече не можем да разчитаме на бавните и скъпи 3G и 4G връзки, а интернета ни трябва навсякъде. Модерните общини вече се обръщат към специалисти за изграждане на безжични HotSpot системи в театри, конферентни зали, публични обслужващи сгради, и т.н. Все повече магазини и молове също предлагат на своите клиенти безплатни WiFi връзки. Когато системите са изградени професионално, клиентите се връщат при Вас с удоволствие и дори си водят приятели.