logo

Управляеми Безжични Мрежи за Хотели

Слабото безжично покритие, недостига на интернет капацитет, сложността на включването, честите прекъсвания, несигурната среда са само част от неудобствата характеризиращи интернета в повечето хотели в България. Последни статистики сочат, че бизнес гостите на хотелите използват средно по 2.8 устройства ползващи интернет и 74% процента от тези гости не се завръщат в хотели, които не задоволяват тези техни нужди.

Ние можем да изградим една надеждна безжична мрежа, способна да посрещне постоянно растящите нужди на гостите Ви. Spotlink ще Ви гарантира едно конкурентно предимство и щастливите Ви гости ще се завръщат в хотела с усмивка. Когато изграждаме Безжични HotSpot системи в Хотели, ние се сбъскваме с предизвикателства като съществуваща или не кабелна инфраструктура, срокове и за изграждане и лимитиран достъп до стаите, различен хотелски софтуер, изисквания към дизайна на видимите устройства, интерференция от съседни обекти, интегриране на услуги в Хотспота, правилен баланс и контрол на трафика, защита на данните и много други. Благодарение на натрупаният опит и професионлизъм, ние имаме решение за всички тях.

Основни Характеристики

 • Инфраструктура

  SpotLink изгражда мрежата с материали и устройства от реномирани и доказани производители. Безжични устройства от Ubiquity, Mikrotik, Ruckus, Motorola; Активно оборудване от Zyxel, Cisco, Mikrotik; Пасивно мрежово оборудване от Seamax, Triton. Ние ще изградим Вашата мрежа така, че да може да се надгражда и обновява с развитието на технологиите в бъдеще. Мрежата Ви ще бъде винаги готова да посрещне интернет потребление от ново поколение.

 • Безжична Мрежа

  Изграждаме мрежата така, че целият обект да бъде покрит с достатъчно силен сигнал. Всяка безжична точка за достъп използва последните IEEE802.11 стандарти и единен идентификатор за безпроблемен роуминг. Взимаме в предвид фактори, като зашумяване, интерференция, бариери, потенциален брой гости и др. Всичко това постигаме чрез комплексен първоначален и последващ анализ, за да гарантираме желаните покритие, капацитет, и надеждност.


 • Трафик

  Един от основните и задължителни компоненти на мрежите, които изграждаме е Gateway за контрол на трафика. Ще Ви гарантираме, че скоростта ще бъде контролирано разпределена между всички едновременно свързани устройства и потребители. В допълнение на това, приоритезираме трафика по типа на приложенията. Нашите системи са изключително гъвкави и позволяват да се добавят допълнителни изходящи и входящи точки, без това да нарушава баланса.

 • Управление

  Мрежата, която ще изградим за Вас ще бъде напълно управляема и ще имате пълен контрол над нея. Ще Ви предложим варианти за оторизиране на гостите като ваучъри, събиране на данни, социални лайкове или чрез данни от хотелският софтуер. Персонализирана логин страница, реклами и добавяне на услуги са неща, които също ще управлявате. Ще можете да конролирате права за достъп, приоритети, трафик, съдържание и др.