logo

Често Задавани Въпроси

 • Някои сайтове не се отварят в нашата мрежа

  Блокирането на интернет съдържание е една от функциите, които предоставяме и конфигурираме на собствениците на безжичната мрежа. То се контролира и може да бъде променяно. Например в мрежи на образователната система блокираме сайтове с еротично съдържание, а в мрежи на хотели е типично да блокираме peer to peer трафик за по добър контрол на капацитета.

 • Скоростта на интернет връзката ни не е достатъчна

  Ако интернет доставчика не може да Ви предостави по-голяма скорост има и алтернативни решения. Маршрутизаторите, които предоставяме и конфигурираме на нашите клиенти са изключително гъвкави и позволяват добавяне на допълнителни входове от интернет доставчици. Скоростта ще се разпределя по избран от нас алгоритъм.

 • Безжичните ни усройства нямат обхват на определено място

  Проверете мониторинговата система за хвърлени грешки. Ще има съобщение, ако някоя безжична точка за достъп е спряла да работи. Обадете се на нашата поддръжка за инструкции по отстраняването на повредата или смяна на AP-то.

 • Някои гости на хотела желаят по-бърз интернет

  Услугата може да се конфигурира в много варианти в зависимост от Вашите изисквания. Обикновено хотелите предлагат стандартна безплатна услуга и няколко варианта на платени премиум услуги. Всичко това може да се автоматизира без да се натоварват допълнително служителите.