logo

Управляеми Безжични Мрежи за Офиси и Търговски Помещения

В днешният мобилен свят безжичният интернет във Вашите офиси, търговски помещения и складове е задължителен. При една добре изградена мрежа Вие ще можете да използвате Вашите лаптопи, таблети, смарт телефони, касови апарати, баркод четци, пос терминали и други мрежови устройства навсякъде във фирмата, като трафика ще бъде контролиран и приоритезиран.

Ние сме специалисти в изграждането на Управляеми Безжични Мрежи. Мрежата ще бъде разделена така, че Вашите гости и клиенти да я ползват съвсем независимо от Вас, което да гарантира сигурност на Вашият трафик и данни. С такова диверсифицирано решение, Вие не само ще облекчите работният си процес, но също така ще предоставите една качествена безплатна услуга на Вашите гости и клиенти, което ще ги направи доволни и щастливи.

Основни Характеристики

 • Инфраструктура

  SpotLink изгражда мрежата с материали и устройства от реномирани и доказани производители. Безжични устройства от Ubiquity, Mikrotik, Ruckus, Motorola; Активно оборудване от Zyxel, Cisco, Mikrotik; Пасивно мрежово оборудване от Seamax, Triton. Ние ще изградим Вашата мрежа така, че да може да се надгражда и обновява с развитието на технологиите в бъдеще. Мрежата Ви ще бъде винаги готова да посрещне един офис от ново поколение.

 • Безжична Мрежа

  Изграждаме мрежата така, че целият обект да бъде покрит с достатъчно силен сигнал. Всяка безжична точка за достъп използва последните IEEE802.11 стандарти и единен идентификатор за безпроблемен роуминг. Взимаме в предвид фактори, като зашумяване, интерференция, бариери, потенциален брой клиенти и др. Всичко това постигаме чрез комплексен първоначален и последващ анализ, за да гарантираме желаните покритие, капацитет, и надеждност.


 • Трафик

  Един от основните и задължителни компоненти на мрежите, които изграждаме е Gateway за контрол на трафика. Ще Ви гарантираме, че скоростта ще бъде контролирано разпределена между всички едновременно свързани устройства и потребители. В допълнение на това, приоритезираме трафика по типа на приложенията. Нашите системи са изключително гъвкави и позволяват да се добавят допълнителни изходящи и входящи точки, без това да нарушава баланса.

 • Управление

  Мрежата, която ще изградим за Вас ще бъде напълно управляема и ще имате пълен контрол над нея. Нашите инженери ще обучат Вашият компетентен персонал за работа с административните приложения на мрежата. Ще можете да конролирате права за достъп, приоритети, трафик, съдържание и др. Винаги можете да разчитате и на нашата поддръжка. Helpdesk-а на SpotLink е на разположение от 9:00 до 22:00 часа 7 дни в седмицата.